FAQ

Appelsap

Hoe oud moet je zijn om naar Appelsap te gaan?
De adviesleeftijd is 16 jaar of ouder. Maar iedereen is welkom. Als je onder de 12 bent moet er een meerderjarige begeleider bij zijn. Let op: we schenken geen alcohol aan personen onder de 16!

Kaartjes
Kaartjes kosten E32,50 in de voorverkoop en E37,50 aan de deur. Als je online je kaartje koopt komt hier nog een bedrag van E1,70 bij aan service kosten. Kids onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen. Je kunt je kaartje online bestellen via www.appelsap.net. Hier kun je dan kiezen uit een E-Ticket die je uitgeprint mee moet nemen of uit een Mobile Ticket. Je kan ook terecht bij de FreeRecord shop. Kaartjes worden niet gerestitueerd.

Eten / Drinken
Het is niet toegestaan om eten en drinken in welke verpakking dan ook mee te nemen naar het festival terrein. Er is voldoende eten en drinken verkrijgbaar.

Fotograferen of filmen
Simpele (digitale)fototoestellen zijn toegestaan, professionele toestellen niet. Hiermee bedoelen wij: Fototoestellen met een verwisselbare lens (grootte maakt niet uit) en de grotere professionele digitale fototoestellen. De kleinere digitale en wegwerp camera’s worden (meestal) wel toegestaan. Film- en geluidsopname apparatuur in welke vorm ook is niet toegestaan. We hebben namelijk geen toestemming van onze artiesten om hun optredens professioneel door derden vast te laten leggen. Bij twijfel neemt de leidinggevende van de security bij de ingang een beslissing.

Bereikbaarheid
Het Oosterpark is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kan je ook prima met de fiets komen. Hiervoor is het de bedoeling om je fiets in de stalling in het park neer te zetten. Fietsen die in het park staan buiten de stalling kunnen verwijderd worden. We raden het af om met de auto te komen ivm beperkte parkeerfaciliteiten.

Flyeren
Is niet toegestaan op het terrein en buiten het terrein in het park.

Huisregels
Op het festival terrein is het niet toegestaan om drugs, wapens, (alcoholhoudende) drank etenswaren, spuitbussen, etc. mee te nemen. Bij de ingang wordt iedereen gevisiteerd. Hier dient medewerking aan verleent te worden. De beveiliging heeft het recht om mensen die zich niet aan de huisregels houden de toegang tot het terrein te ontzeggen & men dient te allen tijde de instructies van de beveiligingsmedewerkers op te volgen.

Programma
Via onze website kan je up-to-date blijven over het programma en de tijden dat de acts optreden.

Huisdieren
Niet toegestaan.

Terug naar home